Filter

Špeciálne kategórie816 produkty



Podkategórie

  • Športové hodinky pánske

    Pánske športové hodinky zvládnu každú záťaž

    Milujete šport, radi beháte, výlety v prírode, či vediete aktívny spôsob života? K tomuto potrebujete spoľahlivého partnera a športové hodinky z ponuky nášho e-shopu ním naisto sú.

    K dispozícii sú pánske športové hodinky na behanie, plávanie, turistiku a dokonca tu objavíte aj hodinky vhodné na potápanie, no bez problémov zvládnu aj romantickú večeru v luxusnej reštaurácii.

    Pánske športové hodinky disponujú množstvom funkcii, ktoré doplnia aktívny životný štýl a práve vďaka ním, spojením napríklad so svojim smartphonom, máte lepší prehľad o všetkých aktivitách a držia telesný stav pod kontrolou. Samozrejmosťou je vysoká odolnosť a veľký výber dizajnových prevedení, ktoré bez problémov zapasujete do svojho športového outfitu, no dokážete tieto hodinky zladiť aj v duchu športovej elegancie. 

    V ponuke Domu hodín MAX nemáme iba pánske športové hodinky, ale bez problémov si dokážu vybrať aj mladé slečny, či dámy najvhodnejšie hodinky podľa svojho vkusu a potrebných funkcii.

  • Luxusné pánske hodinky

    Luxusné pánske hodinky na každú príležitosť.

    Pre niekoho samozrejmosť, pre iného prejav luxusného životného štýlu. V dome hodín MAX ponúkame už dlhé roky široký výber dámskych a pánskych luxusných hodiniek rôznych značiek.

    V našej ponuke nájdete komerčnejšie značky hodiniek, ako sú napríklad Tissot, Seiko, Seiko Astron, či Certina, ale aj hodinky svetových značiek, ktoré o svojom majiteľovi prezradia veľakrát ľahko preliadnuteľné. Do tejto kategórie luxusných hodiniek bezpochyby patria značky ako Cuervo y Sobrinos, AviatorRaymond Weil a Schaumburg Watch

    Do pozornosti milovníkov slovanských koreňov by sme chceli dať možno menej známe, no o to slávnejšie hodinky Alexander Shorokhoff a Sturmanskie, známe ako prvé hodinky vo vesmíre na ruke kozmonauta Jurija Gagarina.

    Pri výbere luxusných pánskych hodiniek v Dome hodín MAX je to celkom jednoduché. Stačí si pozrieť našu ponuku a podľa svojho vkusu vybrať tie najvhodnejšie hodinky pre seba, alebo pre milovaného ako darček. 

    Veríme, že pri tak širokej ponuke si u nás vyberie pre seba každý tie najvhodnejšie luxusné pánske hodinky.

  • Digitálne hodinky pánske

    Digitálne hodinky nadupané funkciami

    Milujete šport, rýchle autá, alebo sa neviete dočkať tréningu po práci? Ak patríte k fanúšikom aktívneho životného štýlu, digitálne hodinky s množstvom funkcii sú práve pre vás.

    Žijeme v dobe, kedy zobrazenie času je iba jedna z vlastností náramkových hodiniek. Samozrejmosťou je kalendár, meranie teploty, tlaku, či nadmorskej výšky. Vo väčšine prípadov, vďaka pripojeniu k mobilnému telefónu, získate prehľad o celodenných aktivitách a tak sa digitálne hodinky stávajú dokonalým spoločníkom pre všetky druhy športov a vášnivých cestovateľov.

    Najväčším svetovým výrobcom a zároveň priekopníkom v produkcii digitálnych hodiniek je spoločnosť Casio, ktorej hodinky nájdete v ponuke Domu hodín MAX.

    Zvoľte si materiál hodiniek, farbu, preferenciu pohonu, kde je na výber klasická batéria, alebo solárny pohon, vodotesnosť, prípadne ďalšie funkcie, ako je GPS, Bluetooth, alebo kompas a potom zostáva iba si vybrať z množstva dizajnov, ktorý sa najviac hodí práve k vášmu životnému štýlu.

    V ponuke digitálnych hodiniek nájdete značky Casio a Tissot.

  • Automatické hodinky...

    Automatické hodinky, automaty, nepotrebujú batériu. Energiu zabezpečí Vaša ruka vďaka samo-naťahovaciemu mechanizmu. Hodinky pre aktívnych mužov.

na stranu
Zobraziť 33 - 64 z 816 položiek
Zobraziť 33 - 64 z 816 položiek